неділю, 16 червня 2013 р.

Модуль 11

 На цьому фінальному етапі всі учасники поділилися власними планами вивчення тем, основними документами портфоліо. Обмінялись власними думками. Всім бажаю успіхів у майбутніх проектних роботах!

Модуль 10

На цьому етапі ми обговорили,як керувати навчальним процесом у класі, де навчання здійснюється за методом проектів, як використовувати КТ задля підвищення власної ефективності та для підтримки навчання учнів. 

Модуль 9

Цей модуль дав зрозуміти, що учні можуть самі собі вказувати напрямки у навчанні, але вчителі повинні враховувати індивідуальні особливості кожного учня, тобто диференціювати навчання.

Модуль 8

Я дізналася як можна використати засоби оцінювання для діагностики рівня розвитку в учнів навичок мислення вищих рівнів та для оцінювання засвоєних учнями знань. Учнів потрібно залучати до системи оцінювання, це підвищить їх мотивацію до навчання та авторитет.

Модуль 7

Цей модуль допоміг зрозуміти як можна використовувати інтернет у навчанні учнів, як правильно створювати учнівські презентації, публікації, вікі-статті, блоги.

Модуль 6

Познайомилася з безпечним та відповідальним використанням інтернету. Дізналася як правильно організувати використання інтернету для співпраці та спілкування при виконанні завдань проекту.

Модуль 5

Я дізналася як можна використовувати можливості інтернету у проектній роботі. Познайомилася з новими Інтернет-ресурсами, які буду використовувати у своїй роботі.